Fokus på Parajumpers Kodiak of Parajumpers Long Bear: Aviator stil!

Face vinteren med en trendy stil : Parajumpers foreslår sherling jakke for ham og for Parajumpers Kodiak henne.

Etter den betydelige suksessen sist vinter shearling stiler , har utvalget blitt utvidet og forbedret.

Parajumpers Parajumpers brukte en ny type shearling der inne pelsen er " krøllete " og en lett, naturlig tone , som kontrast med skallet farge, takk også til de rå snitt sømmer på kvinners stiler og lær inserts på menns.

Så velg det som passer deg best, holde deg varm og kul !

Parajumpers Long Bear Her er videoen om ' making of ' skutt i Detroit for Fall Winter 2012-2013 ADV Campaign .

Finn ut alle tegnene som fant sted i Campaign skutt i Heidelberg Project, originale og kunstneriske scenen i Detroit .

Her fra Norge er det en typisk varm og myk genser , det perfekte plagget for kaldt vær .

Parajumpers Kodiak Trendy som aldri før , ble denne genseren opprettet på 50-tallet og ble inspirert av fargene i Nord- figurative tradisjonen , så vel som nasjonale flagg (rød , blå og hvit).

Litt merkelig faktum: denne varme strikket genser ble kalt " Mariusgenser " fra navnet på ski mester Marius Eriksen som gjorde det til et populært element selv av de snødekte bakkene .

Et må-ha for sesongen som Parajumpers har gjenopplivet i en gå glipp versjon både for menn og kvinner , som også er en utmerket idé for en gave denne julen .

Parajumpers elsker midseason : så , nok en gang midseason serien er re- foreslått med New Arches -W , Anchorage -W og New Adirondak -W for kvinnen , og New Arches - M , New Big Bend - M og Adirondak - M for mann.

Stilene er de samme som sist vinter , men stoffene har vært bedre : ultra -light 20 hiet nylon fôr med direkte innsprøytning 90/10 ned fylle , som er avtagbar og en lettere shelltekstil ( 100 % polyester ) med en behagelig form - minne følelse Parajumpers Jakke og vannavstøtende behandling .

' Detroit er en tøff , krevende , hardt arbeidende byen som etterlater lite rom for følelser, kjølt ved svært lave temperaturer . I denne algid atmosfære , men det er et hjerte som throbs mer enn andre med varme, kreativitet , oppfinnsomhet og kjærlighet til sitt eget land , i hjertet av Tyree Guyton . Han var vitne til den gylne dager Detroit , dagene av Motown og den økonomiske boom forårsaket av slike motoriske bransjer som Ford, Chrysler, Dodge. Etter femtiårene, skjønt, ledet økningen i arbeidsledighet og kriminalitet til byens fornedrelse og Guyton bestemte seg for å gi liv til Heidelberg Project i Heidelberg Street til fremme distriktets nye fødsel gjennom kunst . Guyton , som Tim Burke , Moses , Kate Moss og mange andre, gjenoppretter ruinene av gamle bygninger, nedlagte gjenstander, thrash generelt , biler ' deler, jern og tre biter for å lage kunstverk som han viser i gata , som om i et stort museum i friluft .
Parajumpers Jakke
Rated 4.9/5 based on 3558 customer reviews
213EUR In stock
Copyright © - 2013 Parajumpers Kodiak.All rights reserved.