Parajumpers Jakke på Premium Fashion Trade Show 2013

Parajumpers var på Premium Fashion Trade Show at dette året feirer sitt 10 -årsjubileum Parajumpers Jakke.

Parajumpers Norge Denne viktige messen ble arrangert for første gang i den unike atmosfæren i U3 underjordisk tunnel i hjertet av Berlin , under den travle Potsdamer Platz .

Konseptet , den ukonvensjonelle plassering og moden kreative potensialet i byen , kombinert med den visjonære ånd Anita Tillmann og Norbert Tillmann , gjorde Premium mest omtalte mote og livsstil arrangementet praktisk talt over natten.

I denne unike atmosfæren , har Parajumpers Oslo vist sin fremtidige innsamling og noe nytt du vil sette pris snart ...
Følg med!

Igjen i år , fornyer Parajumpers sin avtale med Pitti Uomo , hendelsen som mer enn noen setter det beste av neste års trender på show.

Parajumpers Sale I sitt område , innenfor slående Fortezza da Basso i hjertet av Firenze , utstilt Parajumpers en forhåndsvisning av høst-vinter 2014 kolleksjonen .

Raffinert artikler , oppmerksomhet på detaljer , med sin umiskjennelige stil, noe som vil varme neste vinter med sin vanlige stil Parajumpers Kodiak .

Spent på å se det? Her er noen eksklusive bilder for deg !

Den Lazzari beliggenhet i Treviso har alltid vært stedet der nye ideer blir unnfanget og nye trender vises , noe som gjør det til et ideelt sted for utstilling Parajumpers kreasjoner .
Utstillingen holdes på Spazio Lazzari fremhever den mest kreative og raffinerte side av Parajumpers og understreker selskapets lidenskap for vakre og godt gjort ting i samsvar med de beste italienske tradisjon.

I denne utstillingen er det enda mer .Parajumpers Jakke Det er bilder ( i gigantisk lerret format) tatt i Detroit , i den kunstneriske Heidelberg Project distrikt som er sett av høst-vinter 2012-2013 kampanjen.
Og så er det Parajumpers kreasjoner, de virkelige hovedpersonene i utstillingen : jakker i en rekke farger som skiller seg fra hverandre for det nitidige oppmerksomhet på detaljer , kvaliteten på materialer og eleganse linjer .

Hvis du er nær Treviso vi anbefaler sterkt at du besøker Spazio Lazzari , for å nyte denne utstillingen , så vel som for den spesielle atmosfæren du finner det ...
Parajumpers Jakke
Rated 4.9/5 based on 3226 customer reviews
211EUR In stock
Copyright © - 2013 Parajumpers Jakke.All rights reserved.